Roku Radio Snooper

Downloads - Radio Snooper

Upptäck enkelt nya Internet-radiostationer och spara dem som snabbval på SoundBridge eller SoundBridge Radio.
Roku Radio Snooper är ett nytt fantastiskt program för Windows som låter dig snabbt och enkelt hitta webbadresserna till dina favoritradiostationer på Internet och kontrollera om de kan användas i SoundBridge. Sedan kan du lägga till radiostationen som ett av dina 18 snabbval i SoundBridge med en enkel knapptryckning. Starta Roku Radio Snooper och lyssna sedan på vilken Internet-radioström du vill på datorn, precis som du brukar göra.  Snooper kommer att testa strömmen och på ett ögonblick avgöra om den är kompatibel. Sedan kan du välja om du vill lägga till en kompatibel radiostation som snabbval med endast en knapptryckning. Klicka på länken nedan för att prova direkt. Kräver att du kör SoundBridge med programvaruversion 2.5 build 170 eller senare. Om du vill veta mer om programvaran till SoundBridge 2.5 klickar du på länken nedan.

Installationsanvisningar
Det är enkelt att installera Roku Radio Snooper. Hämta zip-filen, kör installationsprogrammet och följ instruktionerna.
Observera att om du kör Windows XP SP2 kan du behöva utföra följande steg för att aktivera UPnP-protokollet så att Roku Radio Snooper hittar din SoundBridge på ditt lokala nätverk:
  • Öppna "Mina nätverksplatser".
  • Klicka på "Visa ikoner för UPnP-enheter i nätverket" i panelen Nätverksaktiviteter i fönstrets vänsterkant. Om panelen Nätverksaktiviteter inte är synlig:
    • Välj Verktyg>Mappalternativ i fönstret "Mina nätverksplatser"
    • På fliken Allmänt, välj "Visa vanliga aktiviteter i mappar" och klicka OK.
  • Välj OK när du blir tillfrågad om du vill öppna brandväggen för UPnP-portar.
Skärmbild:
Radio Snooper Screenshot