Roku Radio Snooper

Downloads - Radio Snooper

Ontdek snel en eenvoudig nieuwe radiostations op het internet en sla deze als voorkeurszender op SoundBridge of SoundBridge Radio op.
Roku Radio Snooper is een geweldige nieuwe toepassing voor Windows waarmee u snel en eenvoudig de URL van uw favoriete radiostations op het internet kunt achterhalen. Ook kunt u hiermee controleren of het station door SoundBridge wordt ondersteund. Vervolgens kunt u het station met één druk op de knop als een van uw 18 SoundBridge-voorkeurszenders instellen. Voer Roku Radio Snooper uit en luister vervolgens zoals u gewend bent via uw pc naar de gewenste radiostream op het internet.  Snooper test de stream, bepaalt direct of deze compatibel is en biedt u vervolgens de mogelijkheid om een compatibel station met één druk op de knop als voorkeurszender in te stellen. Klik op de onderstaande link om de toepassing uit te proberen. Hiervoor moet softwareversie 2.5, build 170 of hoger op uw SoundBridge worden uitgevoerd. Klik op de onderstaande link om meer over SoundBridge-software 2.5 te weten te komen.

Installatie-aanwijzingen
Het is heel eenvoudig om Roku Radio Snooper te installeren. Download gewoon het zip-bestand, voer het installatieprogramma uit en volg de aanwijzingen op.
Als u Windows XP SP2 gebruikt, kan het echter noodzakelijk zijn om de onderstaande stappen uit te voeren en het UPnP-protocol in te schakelen zodat Roku Radio Snooper uw SoundBridge op uw lokale netwerk kan vinden:
  • Open Mijn netwerklocaties.
  • Klik op Pictogrammen voor UPnP-apparaten in het netwerk weergeven in het paneel Netwerktaken links van het venster Mijn netwerklocaties. Ga als volgt te werk als het paneel Netwerktaken niet zichtbaar is:
    • Selecteer Extra > Mapopties in het venster Mijn netwerklocaties
    • Klik onder Taken op Algemene taken in mappen weergegeven en klik op OK.
  • Klik op OK als u wordt gevraagd of de UPnP-firewallpoorten moeten worden geopend.
Imagen:
Radio Snooper Screenshot